Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB är momsregistrerat sedan2000-07-19 och har organisationsnummer 556590-5154.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0410-13350 alternativt besöka eller skicka post till Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB på följande adress Verkstadsg. 14 A, 231 66, Trelleborg.

Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-19.

I Hansson & Holmgrens Plåtslageri AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Holmgren, Marita Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller via dotterbolag bedriva plåtslagerirörelse och travsport samt därmed förenlig verksamhet.