Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag

Skåne län

Information

Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-07-13.

Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-10-20. Men sedan 2001-07-13 så har Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Vemmerlöv, 231 94, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-14300.

Trelleborg arbetar för att företag som Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva glasmästeri, äga och förvalta aktier och fastigheter.

Firmatecknare för Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Karl Jörgen som är född 1969 och har titeln VD, Johansson, Sven Olle som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Jörgen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Söderslätts Glas & Fog Aktiebolag är 556598-5008.