Akustikmontage i Skåne AB

Skåne län

Information

Akustikmontage i Skåne AB är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Akustikmontage i Skåne AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Akustikmontage i Skåne AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-08-27.

Akustikmontage i Skåne AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-12-29. Men sedan 2001-08-27 så har Akustikmontage i Skåne AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Agnesfridsv. 194, 213 75, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Akustikmontage i Skåne AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-220494.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som Akustikmontage i Skåne AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Akustikmontage i Skåne AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Akustikmontage i Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Akustikmontage i Skåne AB och det är följande personer, Hansson, Sven Örjan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ferhm, Fred Nicklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Bo Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per Martin som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Akustikmontage i Skåne AB är 556603-8096.