Vindenergi Syd AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva elproduktion, konsulttjänster åt vindkrafs- produktion och jordbruk, uthyrning av jordbruksmaskiner, försäljning och odling av jordbruksprodukter samt förvaltning och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vindenergi Syd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Vindenergi Syd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 2001-01-03 så skapades Vindenergi Syd AB och bolaget är har F-skattsedel Vindenergi Syd AB har haft det sedan 2001-04-13.

Vindenergi Syd AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-04-13

556604-5901 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Vindenergi Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Vindenergi Syd AB så går det att nå dem via telefon på 0410-26046 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vindenergi Syd AB är Henrikson, Bo Christer Torsten som är född 1941 och har titeln VD, Henrikson, Bo Christer Torsten som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Henrikson, Karin Kristina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .