Sydrestauranger AB

Skåne län

Information

Sydrestauranger AB är ett företag som finns i Trelleborg. I Sydrestauranger AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Allison, Myles Geoffrey Patrick som är född 1963 och har titeln VD, Allison, Myles Geoffrey Patrick som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gréen, Johan Ingemar som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sydrestauranger AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sydrestauranger AB på telefon 070-8812780.

Bolaget skall bedriva café, pub och restaurang, catering, souvenirförsäljning i Trelleborg och Smygehamn, försäljning av tidningar, livsmedel, lotter, videouthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sydrestauranger AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sydrestauranger AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sydrestauranger AB innehar ej F-skattsedel och Sydrestauranger AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sydrestauranger AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Allison, Myles Geoffrey Patrick -Gréen, Johan Ingemar Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Sydrestauranger AB har 556608-9180 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.