Glada Bilder i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Glada Bilder i Trelleborg AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Glada Bilder i Trelleborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Glada Bilder i Trelleborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-05-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tonfiskg. 15, 426 58, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Glada Bilder i Trelleborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-19799.

Trelleborg arbetar för att bolag som Glada Bilder i Trelleborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Glada Bilder i Trelleborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att ingå i Gallerix Sverige AB med franchisekoncept samt bedriva försäljning av specialvaror såsom tavlor, ramar, kort samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Glada Bilder i Trelleborg AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Glada Bilder i Trelleborg AB och det är följande personer, Attesten, Kjell Ulf som är född 1959 och har titeln Likvidator, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Glada Bilder i Trelleborg AB är 556610-0359.