Western Union Retail Services Sweden AB

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Aktiebolag som heter Western Union Retail Services Sweden AB. Det finns flera företag som liknar Western Union Retail Services Sweden AB i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Western Union Retail Services Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-31 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-09-28 så har Western Union Retail Services Sweden AB varit registrerat och sedan 2006-08-10 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Western Union Retail Services Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Western Union Retail Services Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Karbing. 2, 231 66, Trelleborg. Vi ni istället prata med Western Union Retail Services Sweden AB så kan ni göra det på 0410-48400.

Bolaget skall bedriva penningförmedling och valutaväxling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bakke, Christopher Allan som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Anderzén, Per Mikael som är född 1958 och har titeln VD, Anderzén, Per Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Azevedo, Mary Patricia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Crawford, Paul Richard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Garodia, Rajiv som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESSvedman, Jan Olof Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Neckmar, Leif Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Bakke, Christopher Allan .

Western Union Retail Services Sweden AB har 556616-4538 som sitt organisationsnummer.