Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB är ett av dem. Statusen för Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB är att Bolaget är aktivt.

Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall uteslutande bedriva advokatverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB inte är momsregistrerat.

Idag är Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB är Kindgren Bengtsson, Anna Cecilia som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per-Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Advokat Cecilia Kindgren-Bengtsson AB har 556622-3342 som sitt organisationsnummer.