Montage-Fixar'n i Skåne AB

Skåne län

Information

556626-5160 är organisationsnummer för bolaget Montage-Fixar'n i Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Montage-Fixar'n i Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Montage-Fixar'n i Skåne AB finns i.

Montage-Fixar'n i Skåne AB har varit registrerat sedan 2002-04-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Montage-Fixar'n i Skåne AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Montage-Fixar'n i Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Montage-Fixar'n i Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Montage-Fixar'n i Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 040-485189 eller genom brev på följande adress:
Studentg. 1, 211 38, Malmö

Bolaget skall som entreprenör montera och sälja innertak, akustikundertak utföra rivnings- och håltagningsuppdrag, handla med byggmaterial och byggnadsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Montage-Fixar'n i Skåne AB och det är Johansson, Ulf Roland som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Stig Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Pettersson, Per-Martin som är född 1982 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,