Skafferiet mitt i Smyge AB

Skåne län

Information

556627-8692 är organisationsnummer för verksamheten Skafferiet mitt i Smyge AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skafferiet mitt i Smyge AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Skafferiet mitt i Smyge AB finns i.

Skafferiet mitt i Smyge AB har varit registrerat sedan 2002-05-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skafferiet mitt i Smyge AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skafferiet mitt i Smyge AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skafferiet mitt i Smyge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skafferiet mitt i Smyge AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8388711 eller genom brev på följande adress:
Aslaregärdet 7, 276 60, Skillinge

Bolaget skall bedriva restaurang och café med tillhörande produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Skafferiet mitt i Smyge AB och det är Bourghardt, Magnus Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bourghardt, Desirée Elisabeth som är född 1986 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,