Power Heat Piping Sweden AB

Skåne län

Information

Power Heat Piping Sweden AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Power Heat Piping Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Power Heat Piping Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-29.

Power Heat Piping Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-06-20. Men sedan 2002-08-29 så har Power Heat Piping Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Emilstorpsg. 27, 213 64, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Power Heat Piping Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-370300.

Trelleborg arbetar för att företag som Power Heat Piping Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Power Heat Piping Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva rörläggningsarbeten inom process- och massaindustri och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för Power Heat Piping Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Power Heat Piping Sweden AB och det är följande personer, Haugland, Einar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugland, Marie Charlotte Ulrika som är född 1975 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Power Heat Piping Sweden AB är 556628-4492.