Konstark Trelleborg AB

Skåne län

Information

Konstark Trelleborg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Konstark Trelleborg AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Konstark Trelleborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Konstark Trelleborg AB har haft sedan 2002-10-10. Konstark Trelleborg AB har funnits sedan och 2002-10-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Konstark Trelleborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tommarpsv. 116, 231 66, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-13213.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Konstark Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat.

Konstark Trelleborg AB har idag 556632-7960 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Konstark Trelleborg AB

Bolaget skall bedriva byggkonsultering, byggproduktion och reklamdesign samt därmed förenlig verksamhet.

I Konstark Trelleborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eiman, Per-Olof Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eiman, Ingegerd som är född 1952 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .