Trelleborg Luftteknik AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Trelleborg Luftteknik AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Trelleborg Luftteknik AB är ett av dem. Statusen för Trelleborg Luftteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Trelleborg Luftteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Trelleborg Luftteknik AB ska trivas.

Trelleborg Luftteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet inom ventilation samt ventilationsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trelleborg Luftteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12.

Idag är Trelleborg Luftteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Trelleborg Luftteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-12612.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Trelleborg Luftteknik AB är Sörman, Bo Kenneth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörman, Britt Inger Ann-Sophi som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Trelleborg Luftteknik AB har 556633-1566 som sitt organisationsnummer.