TX Logistik AB

Skåne län

Information

TX Logistik AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där TX Logistik AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. TX Logistik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TX Logistik AB har haft sedan 2004-08-19. TX Logistik AB har funnits sedan och 2004-08-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TX Logistik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Grimsbyg. 14, 211 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6316100.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TX Logistik AB Privat, ej börsnoterat.

TX Logistik AB har idag 556633-1665 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för TX Logistik AB

Bolaget skall utföra godstransport på järnväg och väg i kombination ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I TX Logistik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pedersen, Henrik Steffen som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Mohnsen, Karl Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stüer, Raimund som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Abrahamsson, Mats Olof som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor.