Eurogarage Svenska AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Eurogarage Svenska AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Eurogarage Svenska AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Eurogarage Svenska AB är momsregistrerat sedan2003-08-04 och har organisationsnummer 556635-0947.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0410-40560 alternativt besöka eller skicka post till Eurogarage Svenska AB på följande adress Armaturv. 3 B, 136 50, Haninge.

Eurogarage Svenska AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-04.

I Eurogarage Svenska AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tiger, Marie Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning och förmedling av datatjänster samt bilförsäljning, förmedling av fordon, internethandel med fordon och reservdelar, transportförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.