Magnus Palms VVS Service AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Magnus Palms VVS Service AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Magnus Palms VVS Service AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Magnus Palms VVS Service AB är momsregistrerat sedan2003-06-12 och har organisationsnummer 556640-5709.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6471560 alternativt besöka eller skicka post till Magnus Palms VVS Service AB på följande adress Kyrkoköpinge 5, 231 91, Trelleborg.

Magnus Palms VVS Service AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-01-22.

I Magnus Palms VVS Service AB så sitter följande personer i styrelsen: , Herrström, Li Henrietta som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva VVS installationer företrädesvis av värmeväxlare- värmepumpar. Även bedriva försäljning av VVS artiklar samt därmed förenlig verksamhet.