Skåne kött & kebab produktion AB

Skåne län

Information

Skåne kött & kebab produktion AB är en verksamhet som finns i Trelleborg. I Skåne kött & kebab produktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göc, Musa som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göc, Songül som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalaycigil, Olcay som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, Johansson, Anders Mattias som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Skåne kött & kebab produktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skåne kött & kebab produktion AB på telefon 0410-17545.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av diverse livsmedelsprodukter samt handel med alkoholhaltiga drycker och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skåne kött & kebab produktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skåne kött & kebab produktion AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skåne kött & kebab produktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och Skåne kött & kebab produktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skåne kött & kebab produktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Skåne kött & kebab produktion AB har 556644-8683 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.