Sydmekano i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Sydmekano i Trelleborg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sydmekano i Trelleborg AB är ett av dem. Statusen för Sydmekano i Trelleborg AB är att Bolaget är aktivt.

Sydmekano i Trelleborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Sydmekano i Trelleborg AB ska trivas.

Sydmekano i Trelleborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydmekano i Trelleborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Sydmekano i Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Sydmekano i Trelleborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-25018.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sydmekano i Trelleborg AB är Juhler, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhler, Eva-Christin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sydmekano i Trelleborg AB har 556646-4284 som sitt organisationsnummer.