Hälsoakademin Europa AB

Skåne län

Information

556649-1022 är organisationsnummer för företaget Hälsoakademin Europa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsoakademin Europa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Hälsoakademin Europa AB finns i.

Hälsoakademin Europa AB har varit registrerat sedan 2003-10-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsoakademin Europa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-22.

Hälsoakademin Europa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsoakademin Europa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hälsoakademin Europa AB så kan ni göra det på telefon genom 040-458888 eller genom brev på följande adress:
S. Förstadsg. 21, 211 43, Malmö

Bolaget skall bedriva utbildning samt utveckla, sälja och genomföra tjänster inom frisk- och hälsovårdsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsoakademin Europa AB och det är le Grand Ask, Marie Desirée som är född 1964 och har titeln VD, le Grand Ask, Marie Desirée som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Helene Ann-Charlotte som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ask, Jan Fredrik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor