Nilsson Måleri i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva måleri och konsultverksamhet inom måleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nilsson Måleri i Trelleborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Nilsson Måleri i Trelleborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 2004-01-24 så skapades Nilsson Måleri i Trelleborg AB och bolaget är har F-skattsedel Nilsson Måleri i Trelleborg AB har haft det sedan 2004-05-13.

Nilsson Måleri i Trelleborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-13

556654-4374 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Nilsson Måleri i Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nilsson Måleri i Trelleborg AB så går det att nå dem via telefon på 0410-48700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nilsson Måleri i Trelleborg AB är Nilsson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Monika Ulla Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .