Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB är ett av dem. Statusen för Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB är att Bolaget är aktivt.

Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB ska trivas.

Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva trädgårdsanläggning och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-15318.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB är Larsson, Jan-Ewe Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Rose-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Trelleborgs Trädgårdsanläggningar AB har 556656-7821 som sitt organisationsnummer.