Nordisk Tullservice & Spedition AB

Skåne län

Information

Nordisk Tullservice & Spedition AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Nordisk Tullservice & Spedition AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordisk Tullservice & Spedition AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nordisk Tullservice & Spedition AB har haft sedan 2004-06-10. Nordisk Tullservice & Spedition AB har funnits sedan och 2004-06-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nordisk Tullservice & Spedition AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsv. 39 C, 673 92, Charlottenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0571-23440.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nordisk Tullservice & Spedition AB Privat, ej börsnoterat.

Nordisk Tullservice & Spedition AB har idag 556658-3216 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Nordisk Tullservice & Spedition AB

Bolaget skall utföra spedition och transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Nordisk Tullservice & Spedition AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Knutsson, Per Olle som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knutsson, Anders Pär Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Patrik Olle Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Inge som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .