Skånska Webb AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Skånska Webb AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skånska Webb AB är ett av dem. Statusen för Skånska Webb AB är att Bolaget är aktivt.

Skånska Webb AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skånska Webb AB ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva webbdesign. Konsultverksamhet inom e-business och e-learning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skånska Webb AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Skånska Webb AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Skånska Webb AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6616616.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Skånska Webb AB är Holmqvist, Jan Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Eva Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Skånska Webb AB har 556659-4668 som sitt organisationsnummer.