Leif Ekvall Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Leif Ekvall Förvaltnings AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Leif Ekvall Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Leif Ekvall Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Leif Ekvall Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Leif Ekvall Förvaltnings AB ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå samt konsultverksamhet inom begravnings- och bouppteckningsområdena ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Ekvall Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Leif Ekvall Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Leif Ekvall Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Leif Ekvall Förvaltnings AB är Ekvall, Leif Karl som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekvall, Karl Filip Sebastian som är född 1982 och har titeln Suppleant, Ekvall, Per Jonas Tobias som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Leif Ekvall Förvaltnings AB har 556661-1967 som sitt organisationsnummer.