Tord Hanssons Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Tord Hanssons Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Tord Hanssons Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tord Hanssons Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-03.

Tord Hanssons Förvaltnings AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-26. Men sedan 2005-02-03 så har Tord Hanssons Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dykaregränd 3, 231 62, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tord Hanssons Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att företag som Tord Hanssons Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tord Hanssons Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolgets verksamhet är att bedriva fastightsförvaltning och uthyrning av fastighet och inventarier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tord Hanssons Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tord Hanssons Förvaltnings AB och det är följande personer, Hansson, Tord Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Roland som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tord Hanssons Förvaltnings AB är 556661-6917.