SML Gräv i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet och uthyrning av entreprenadmaskiner, avseende grävmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SML Gräv i Trelleborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är SML Gräv i Trelleborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 2004-06-03 så skapades SML Gräv i Trelleborg AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556662-7799 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är SML Gräv i Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SML Gräv i Trelleborg AB så går det att nå dem via telefon på 0410-46865 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SML Gräv i Trelleborg AB är Mårtensson, Mats Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Karin Anneli som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .