Storstockholms Parkerings Tjänst AB

Skåne län

Information

Storstockholms Parkerings Tjänst AB är ett bolag som finns i Trelleborg. I Storstockholms Parkerings Tjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Caroline Åsa Jenny som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Popa, Ionut-Catalin som är född 1983 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Storstockholms Parkerings Tjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Storstockholms Parkerings Tjänst AB på telefon 073-3172607.

Bolaget ska bedriva parkeringsövervakning.

Idag är Storstockholms Parkerings Tjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Storstockholms Parkerings Tjänst AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Storstockholms Parkerings Tjänst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-23 och Storstockholms Parkerings Tjänst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Storstockholms Parkerings Tjänst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Storstockholms Parkerings Tjänst AB har 556664-9124 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.