Kontinentplans Logistik AB

Skåne län

Information

556665-2607 är organisationsnummer för företaget Kontinentplans Logistik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kontinentplans Logistik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Kontinentplans Logistik AB finns i.

Kontinentplans Logistik AB har varit registrerat sedan 2004-08-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kontinentplans Logistik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-09.

Kontinentplans Logistik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kontinentplans Logistik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kontinentplans Logistik AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9909950 eller genom brev på följande adress:
Kontinentplan 1, 231 42, Trelleborg

Bolaget skall bedriva transport och speditionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga rätt att köpa, sälja och inneha värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Kontinentplans Logistik AB och det är Sjödin, Per Martin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Kerstin Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,