FAIRVIEW HOLDING AB

Skåne län

Information

FAIRVIEW HOLDING AB är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som FAIRVIEW HOLDING AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

FAIRVIEW HOLDING AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-03-26.

FAIRVIEW HOLDING AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-09-14. Men sedan 2005-02-03 så har FAIRVIEW HOLDING AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stureplan 4 C, 114 35, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FAIRVIEW HOLDING AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att verksamheter som FAIRVIEW HOLDING AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FAIRVIEW HOLDING AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska leda och driva verksamhet inom, utbildning, strategi och rekrytering. Vidare ska bolaget äga tekniska plattformar inom HR, affärssystem, rekryteringssystem och konceptionella verktyg samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare förvalta värdepapper och fastigheter.

Firmatecknare för FAIRVIEW HOLDING AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FAIRVIEW HOLDING AB och det är följande personer, Vesanen, Harry Alf som är född 1957 och har titeln Extern VD, Finnberg, Claes Göran Viktor som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnberg, Karin Annika som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bremström, Lars Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för FAIRVIEW HOLDING AB är 556666-2986.