Tresco AB

Skåne län

Information

Tresco AB är ett bolag som finns i Trelleborg. I Tresco AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjölander, Lars Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Gunnar Joachim som är född 1970 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tresco AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tresco AB på telefon 0410-330931.

Bolaget skall vara verksamt med export import och trading av vin och arrangera kurser och konferanser, förmedla fast egendom och bostadsrätter och därmed förenliga verksamheter. Bolaget skall dessutom förvalta och handla med värdepapper.

Idag är Tresco AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tresco AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tresco AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Tresco AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tresco AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tresco AB har 556668-4063 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.