Sydkustens Hälsokälla AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Sydkustens Hälsokälla AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sydkustens Hälsokälla AB är ett av dem. Statusen för Sydkustens Hälsokälla AB är att Bolaget är aktivt.

Sydkustens Hälsokälla AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sydkustens Hälsokälla AB ska trivas.

Sydkustens Hälsokälla AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva läkarmottagning, medicinsk kunskapsförmedling, medicinska utbildningsresor samt bedriva pensionat och caférörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydkustens Hälsokälla AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Sydkustens Hälsokälla AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Sydkustens Hälsokälla AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-44330.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sydkustens Hälsokälla AB är Hansson, Inger Marianne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Laila Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sydkustens Hälsokälla AB har 556670-5066 som sitt organisationsnummer.