Restaurang och Pizzeria Skanör AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Restaurang och Pizzeria Skanör AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Restaurang och Pizzeria Skanör AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Restaurang och Pizzeria Skanör AB är momsregistrerat sedan2005-08-01 och har organisationsnummer 556673-1245.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-405300 alternativt besöka eller skicka post till Restaurang och Pizzeria Skanör AB på följande adress Söderg. 2, 233 31, Svedala.

Restaurang och Pizzeria Skanör AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-01.

I Restaurang och Pizzeria Skanör AB så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Lars Otto Reinhold som är född 1971 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurang med huvudinriktning på servering av pizza. Vidare om tillstånd ges, servera och då i anslutning till matservering öl,vin och sprit. Samt därtill liknande och närliggande naturlig verksamhet.