Fumpi Förvaltning AB

Skåne län

Information

Fumpi Förvaltning AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Fumpi Förvaltning AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fumpi Förvaltning AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-02-16. Men sedan 2005-03-17 så har Fumpi Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Göran Olsg. 1, 211 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fumpi Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-367208.

Trelleborg arbetar för att företag som Fumpi Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fumpi Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är äga och förvalta fastigheter, bedriva förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fumpi Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fumpi Förvaltning AB och det är följande personer, Lindgren, Bo Ingemar som är född 1951 och har titeln Likvidator, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fumpi Förvaltning AB är 556676-4238.