Andreas Larssons Entreprenad AB

Skåne län

Information

Andreas Larssons Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Andreas Larssons Entreprenad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Andreas Larssons Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-04-28.

Andreas Larssons Entreprenad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-04-08. Men sedan 2005-04-28 så har Andreas Larssons Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Simlinge 341, 231 97, Klagstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andreas Larssons Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8836318.

Trelleborg arbetar för att företag som Andreas Larssons Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Andreas Larssons Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet inom bygg och anläggning.

Firmatecknare för Andreas Larssons Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andreas Larssons Entreprenad AB och det är följande personer, Larsson, Paul Henrik Andreas som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gert Karl-Henrik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, CK Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Andreas Larssons Entreprenad AB är 556679-0324.