TIMO Office Aktiebolag

Skåne län

Information

TIMO Office Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där TIMO Office Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. TIMO Office Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TIMO Office Aktiebolag har haft sedan 2005-06-16. TIMO Office Aktiebolag har funnits sedan och 2005-06-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TIMO Office Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedv. 210, 231 66, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-41820.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TIMO Office Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TIMO Office Aktiebolag har idag 556681-2409 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TIMO Office Aktiebolag

Bolaget ska sälja kontorsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I TIMO Office Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Gustav som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Arne Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .