Sydkustens Exploatering och entreprenad AB

Skåne län

Information

Sydkustens Exploatering och entreprenad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Sydkustens Exploatering och entreprenad AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sydkustens Exploatering och entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sydkustens Exploatering och entreprenad AB har haft sedan 2005-11-10. Sydkustens Exploatering och entreprenad AB har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sydkustens Exploatering och entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vitsippev. 18, 231 76, Beddingestrand men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3374891.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sydkustens Exploatering och entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Sydkustens Exploatering och entreprenad AB har idag 556683-8255 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sydkustens Exploatering och entreprenad AB

Bolaget ska äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt bedriva därmed jämförlig verksamhet.

I Sydkustens Exploatering och entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Urban Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsen Svensson, Linn Rachel som är född 1973 och har titeln Suppleant, Neckmar, Leif Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .