227 East Property AB

Skåne län

Information

227 East Property AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där 227 East Property AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. 227 East Property AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. 227 East Property AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till 227 East Property AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandridareg. 8, 231 61, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är 227 East Property AB Privat, ej börsnoterat.

227 East Property AB har idag 556684-2778 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Adolfsson, Ulf Åke -Ljung, Claes-Eric är den som för stunden ansvarar för 227 East Property AB

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I 227 East Property AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljung, Claes-Eric som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Ulf Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, My Elisabeth som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .