Equity et Bonus Aktiebolag

Skåne län

Information

Equity et Bonus Aktiebolag är ett bolag som finns i Trelleborg. I Equity et Bonus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bramklev, Fay Helen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bramklev, Fay Monica som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Equity et Bonus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Equity et Bonus Aktiebolag på telefon 070-2902012.

Bolaget skall bedriva utbildning, administration- och praktiskt arbete inom vård friskvård, teknik, jakt och viltvård, handel, export och import med produkter inom sjukård hälsovård, teknik, jakt och viltvård, handel och förvaltning av värdepapper och ädelmetaller, fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Equity et Bonus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Equity et Bonus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Equity et Bonus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-03 och Equity et Bonus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Equity et Bonus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Equity et Bonus Aktiebolag har 556685-6588 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.