Golvonline Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning och installation av heminrednings- och byggprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golvonline Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Golvonline Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 2005-11-25 så skapades Golvonline Sweden AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556691-4767 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Golvonline Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Golvonline Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0733-108910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golvonline Sweden AB är Andersson, Lars Peter som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Christel Elizabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .