P & J Trading i Klörup AB

Skåne län

Information

P & J Trading i Klörup AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som P & J Trading i Klörup AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

P & J Trading i Klörup AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-12-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Högalidsv. 38B, 231 56, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P & J Trading i Klörup AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-485670.

Trelleborg arbetar för att bolag som P & J Trading i Klörup AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för P & J Trading i Klörup AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall idka import och export av bilar, installation och försäljning av värmepumpar, reparation av bilar och annan jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för P & J Trading i Klörup AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P & J Trading i Klörup AB och det är följande personer, Larsen, Jane Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Livborn, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för P & J Trading i Klörup AB är 556693-9152.