Ahl & Larsson Byggnads AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ahl & Larsson Byggnads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Ahl & Larsson Byggnads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 2006-03-30 så skapades Ahl & Larsson Byggnads AB och företaget är har F-skattsedel Ahl & Larsson Byggnads AB har haft det sedan 2006-08-01.

Ahl & Larsson Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556700-9500 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Ahl & Larsson Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ahl & Larsson Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ahl & Larsson Byggnads AB är Ahl, Lars Fredrik som är född 1971 och har titeln VD, Larsson, Per Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Lars Fredrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .