Heisterkamp Transport Sverige AB

Skåne län

Information

Heisterkamp Transport Sverige AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Heisterkamp Transport Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Heisterkamp Transport Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-09.

Heisterkamp Transport Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-03. Men sedan 2006-08-31 så har Heisterkamp Transport Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kontinentplan 2, 231 42, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Heisterkamp Transport Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-48820.

Trelleborg arbetar för att bolag som Heisterkamp Transport Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Heisterkamp Transport Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall erbjuda transportlösningar med lastbilar och därtill hörande chaufförer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Heisterkamp Transport Sverige AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Heisterkamp Transport Sverige AB och det är följande personer, Clauss, Heinz Kurt som är född 1942 och har titeln Likvidator, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Heisterkamp Transport Sverige AB är 556701-3569.