Pfleiderer Sweden AB

Skåne län

Information

Pfleiderer Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Pfleiderer Sweden AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pfleiderer Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Pfleiderer Sweden AB har haft sedan 2007-10-11. Pfleiderer Sweden AB har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pfleiderer Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandridareg. 8, 231 61, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-363100.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Pfleiderer Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Pfleiderer Sweden AB har idag 556708-0592 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Schapka, Jochen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Pfleiderer Sweden AB

Bolaget ska själv eller genom hel- eller delägda bolag, utveckla, tillverka, marknadsföra, sälja och installera golvprodukter, särskilt laminatgolv, samt att utveckla, tillverka och försälja komponenter och tillbehör för sådana produkter ävensom bedriva konsult- och analysverksamhet rörande utveckling, tillverkning, försäljning och installation av golvprodukter ävensom bedriva härmed sammanhängande verksamhet.

I Pfleiderer Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schapka, Jochen som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Eisermann, Ralf Christoph Antonius som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Eisermann, Ralf Christoph Antonius som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Overdiek, Hans H som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schmitz, Christoph som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Villarroel Mino, Patricio Eliecer som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar personKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .