Riv & Renovering i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att verka inom byggsektorn med huvudsakligen arbete inom rivning, sanering och håltagning men även mindre ombyggnader och renoveringar, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riv & Renovering i Trelleborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Riv & Renovering i Trelleborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 2006-09-05 så skapades Riv & Renovering i Trelleborg AB och bolaget är har F-skattsedel Riv & Renovering i Trelleborg AB har haft det sedan 2007-03-01.

Riv & Renovering i Trelleborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556710-3279 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Riv & Renovering i Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Riv & Renovering i Trelleborg AB så går det att nå dem via telefon på 070-5581935 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riv & Renovering i Trelleborg AB är Lungu, Dragana Desanca som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lungu, Ovidiu-Ionel som är född 1974 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .