Vellinge Gräsluftning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Vellinge Gräsluftning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Vellinge Gräsluftning AB är ett av dem. Statusen för Vellinge Gräsluftning AB är att Bolaget är aktivt.

Vellinge Gräsluftning AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vellinge Gräsluftning AB ska trivas.

Vellinge Gräsluftning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mark-och trädgårdsanläggning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vellinge Gräsluftning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Vellinge Gräsluftning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Vellinge Gräsluftning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Vellinge Gräsluftning AB är Pettersson, Kent Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Anders Roger som är född 1969 och har titeln Suppleant, .

Vellinge Gräsluftning AB har 556711-0209 som sitt organisationsnummer.