Becks International AB

Skåne län

Information

Becks International AB är en verksamhet som finns i Trelleborg. I Becks International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Becks International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Becks International AB på telefon 0410-45857.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara spedition och transporter, såväl nationellt som internationellt samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Becks International AB av bolagstypen Aktiebolag.

Becks International AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Becks International AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och Becks International AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Becks International AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Becks International AB har 556711-0779 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.