Nomore AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Nomore AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Nomore AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Nomore AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556715-5311.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0410-43820 alternativt besöka eller skicka post till Nomore AB på följande adress Rödkörvelsv. 28, 231 75, Beddingestrand.

Nomore AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Nomore AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bäcklin, Christina Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall sälja, utveckla och anpassa affärssystem samt bygga kundanpassade applikationer. Vidare skall bolaget arbeta med att på konsultbasis agera som ett företags interna dataavdelning med allt vad innebär med drift och support samt därmed förenlig verksamhet.