Datastudio Sweden AB

Skåne län

Information

Datastudio Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Datastudio Sweden AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Datastudio Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Datastudio Sweden AB har haft sedan 2007-01-25. Datastudio Sweden AB har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Datastudio Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kättingv. 9, 231 31, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-334364.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Datastudio Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Datastudio Sweden AB har idag 556716-1756 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Datastudio Sweden AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva och utveckla Internetportalen Uppslaget.se och sälja annaonsplatser på denna samt att utveckla och driva nya webbplatser för att sälja annonsplatser på dessa. Design av webbsidor för kunders räkning. Löpande uppdatering av webbsidor för kunders räkning. Datakonsultverksamhet. Drift och service av datanätverk. Försäljning av webbhotellsplats och domännamn. Försäljning av datorer, och teknisk utrustning som datortillbehör, projektorer, LCD-monitor och plasma-TV, HiFi-utrustning samt programmjukvara. Fastighetsförvaltning - bedriva uthyrning av bostäder och lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

I Datastudio Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Kaj Anders som är född 1966 och har titeln VD, Nilsson, Kaj Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Tammy som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisor, Patrik Lexholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .