Algatans Tandläkare AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Algatans Tandläkare AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Algatans Tandläkare AB är ett av dem. Statusen för Algatans Tandläkare AB är att Bolaget är aktivt.

Algatans Tandläkare AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Algatans Tandläkare AB ska trivas.

Algatans Tandläkare AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tandvårdsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Algatans Tandläkare AB inte är momsregistrerat.

Idag är Algatans Tandläkare AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Algatans Tandläkare AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6978973.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Algatans Tandläkare AB är Fakhro, Bassam som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Fakhro, Zuheir som är född 1973 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Algatans Tandläkare AB har 556718-5466 som sitt organisationsnummer.