Maria Edholm Ekonomitjänst AB

Skåne län

Information

Maria Edholm Ekonomitjänst AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Maria Edholm Ekonomitjänst AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Maria Edholm Ekonomitjänst AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-08.

Maria Edholm Ekonomitjänst AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-01-19. Men sedan 2007-02-08 så har Maria Edholm Ekonomitjänst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till JÖNS FILSGATAN 2, 211 33, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Maria Edholm Ekonomitjänst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0706-455850.

Trelleborg arbetar för att bolag som Maria Edholm Ekonomitjänst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Maria Edholm Ekonomitjänst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi samt i övrigt bedriva med ovanstående förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Maria Edholm Ekonomitjänst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Maria Edholm Ekonomitjänst AB och det är följande personer, Edholm, Maria Helena som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Edholm, Karl Pär Johan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Götmar Blomstedt, Anna Sofia som är född 1969 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Maria Edholm Ekonomitjänst AB är 556721-0140.